Actie Sap Roes

De zon is weer in het land. En dat betekent: de start van een vruchtbaar seizoen. De bijtjes ontdekken onze boomgaarden en stilaan verschijnen ook de bloesems aan onze bomen. Nu is het enkel nog aftellen tot we onze eerste kersen en appeltjes kunnen plukken.

Kortom: een periode die mag gevierd worden! En dat doen we ook dit jaar met een grote Lente Actie. Daarbij bestel je jouw pakket heerlijke sappen voor €18,50 i.p.v. €21,60

Elk pakket bevat:

  • 3L appelsap
  • 3L appel-kersensap
  • 3L appel-rodebessensap

 

Bestel snel jouw pakket en tover een lekker en gezond alternatief op tafel waar je gasten van zullen smullen! Wees er snel bij, want deze actie loopt nog tot en met 31 mei.

Bestellen kan via het formulier hieronder.

Bestel hier jouw pakketten

1 pakket nu voor €18,50 i.p.v. €21,60

Duid op de kalender aan wanneer je de sappen komt halen. Opgelet: De pakketten kunnen ten laatste afgehaald worden op vrijdag 31 mei!

Bij het invullen van een formulier gebruiken we jouw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan je commentaar of vragen. Je hebt altijd de mogelijkheid om je gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met appelen@roes.be.

Bekijk ons volledig privacybeleid.

Vers Appelsap Van Appelen Roes