Heerlijke tips uit Herentals!

 Kat6694

Appelen Roes is een echt begrip in de Kempen. Al twee generaties lang staat Roes bekend om hun heerlijke op smaak geplukte producten, wat betekent dat we onze producten plukken op het perfecte smaakmoment. Of nu de zon schijnt, waait of regent, dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat onze klanten de beste smaakbeleving krijgen.

Wij hebben een gevarieerd assortiment van heerlijke, gezonde op smaak geplukte producten. Naast appelen, peren en seizoensproducten zoals aardbeien, asperges, tomaten en kersen, hebben we ook heerlijke verse thee, sappen, honing, confituren en nog veel meer!

 

 

Kom langs in onze Roes-winkel in Herentals! 

Herentals

Vennen 4

Openingsuren:
maandag t/m vrijdag
08u30 tot 18u
zaterdag 08u30 tot 16u
zondag gesloten

 

 

Ontdek enkele favorieten uit het team van Herentals!

41
Hilde's gezonde tussendoortje 

Hilde ruilt haar ongezonde snacks zoals koeken of snoepjes liever om in iets gezonds. Haar favoriet? Onze knapperige appelchips! Perfect voor zowel groot als klein. Of je nu kiest voor de pure variant of die met melk of pure chocolade, appelchips zijn een heerlijk tussendoortje.

Ze zijn ook geweldig als garnituur in een frisse mocktail, cocktail of gin-tonic.

Een gezonde traktatie met een smaakvolle twist! Smakelijk!

 

 

APERITIEF À LA CHRISTEL

Christel is dol op onze appel-kers, een bekend product van Roes. Ze vindt het heerlijk om haar cava op te fleuren met de appel-kers van Roes. Het zorgt voor een mooie kleur en een verfrissende smaak.

Liever een mocktail? Ook daar heeft Christel een geweldige tip voor! Gebruik de appel-kers als basis, leng aan met bruiswater, voeg een schijfje limoen toe en top af met een blaadje munt. Cheers!

43

 

 

42
Nadine kiest voor gezonde zoetigheden

Nadine kan geen genoeg krijgen van onze ambachtelijke confituren. Puur natuur en verkrijgbaar met of zonder suiker, deze confituren zijn een ware traktatie. Nadine eet haar Roes-confituur het liefst met havermout, op een bolletje ijs of op een heerlijke pannenkoek. Smullen maar!

 

 

Kom langs bij Appelen Roes in Herentals en ontdek zelf waarom onze producten zo geliefd zijn. We hopen je snel te zien in onze gezellige winkel, waar je altijd kunt rekenen op een warm welkom en de beste smaakbeleving.