Nieuwe appeloogst is daar!

Nieuwe oogst appeltjes

10/09/2017

Oh jawel, september 2017 is weer daar. De maand waarin we onze kinderen opnieuw aan de schoolpoort staan uit te zwaaien, terwijl we, genietend van de laatste zomerse zonnestralen, met heimwee terugdenken aan die mooie vakantiedagen. Maar geen nood, want september is vooral ook de maand waarin we kunnen smullen van heerlijk verse appeltjes! Want... Onze nieuwe appeloogst ligt weer in onze winkels!

Na al die perziken, nectarines, druiven, meloenen en ananassen hebben jullie ongetwijfeld nood aan een echte Belgische klassieker. Welke appeltjes al rijp zijn? Deze drie toppers kan je alvast vinden in onze winkels (en oh ja, er zijn ook al peren!):

DELBARD
Deze heerlijk pittig, knapperige en zoete zomerappel is verkrijgbaar vanaf half augustus tot en met half september. Wees er dus snel bij als je hier nog van wilt smullen!

ROBIJN
Zo rood als een robijn, heerlijk knapperig en zoet. Deze zomerappel is verkrijgbaar in onze winkels vanaf half augustus tot half oktober. 

ELSTAR
Zuur en zoet tegelijk. Deze appel is klein van formaat, en daarom uitermate geschikt als tussendoortje voor kinderen. De appel is verkrijgbaar in onze winkels vanaf begin september tot april.

CONFERENCE
Ook de eerste peren hebben onze winkel bereikt. Deze harde en zoete peer is verkrijgbaar in onze winkels vanaf begin september tot juli.