Nieuw! Pop-up store in Oud-Turnhout centrum vanaf 4 april

Pop Up

27/03/2024

Omwille van wegenwerken op de Steenweg op Sevendonk zal onze vertrouwde winkel in Oud-Turnhout, na 30 maart, tijdelijk geen bezoekers meer kunnen ontvangen.

Maar niet getreurd, we blijven dichtbij! Vanaf 4 april openen we de deuren van onze gloednieuwe pop-up op de Steenweg op Mol 38, 2360 Oud-Turnhout. We beloven dezelfde op smaak geplukte producten en de warme sfeer die jullie van ons gewend zijn, gewoon op een nieuw adres.

 

Socials Media Post Roes (3)

Gratis attentie

Kom voor 31 maart nog eens langs in onze vertrouwde winkel voor een laatste bezoekje.We hebben een leuke verrassing voor je!

Bij een bezoek aan onze winkel op de Steenweg op Sevendonk, ontvang je een speciale flyer. Deze flyer is niet alleen je gids naar onze nieuwe locatie aan de Steenweg op Mol 38, maar garandeert ook een attentie tijdens de eerste maand van de opening van de pop-up. Vergeet je flyer dus zeker niet mee te nemen als je onze nieuwe pop-up store komt bezoeken

We zijn nog hard aan het werk om onze pop-up helemaal in Roes-stijl onder te dompelen, maar we kunnen al niet meer wachten om jullie daar te zien.

We beloven dat het een bezoekje waard zal zijn!

 

Tot snel bij onze Roes pop-up store!

Team -Roes