Vers Appelsap Van Appelen Roes

Ons vers appelsap

Bij de winkels van Appelen Roes in Herentals, Zoersel en Turnhout kan je heerlijk vers appelsap kopen. Dit appelsap wordt op ambachtelijke wijze geperst in eigen huis. Hiervoor gebruiken we een mengeling van appels, waaronder Elstar, Jonagold en Jonagored. De combinatie van zoete en zure appels geeft het appelsap zijn unieke en heerlijke smaak.

Omdat ons appelsap puur is, en dus geen extra smaakmakers of houdbaarheidsproducten bevat, vormt het perfecte bron voor jouw dagelijkse dosis vitaminen!

Bovendien bieden we ook heerlijke combinaties aan, waaronder appel-rode bessensap en appel-kersensap.

Ons appelsap kan je verkrijgen in flesjes van 20 cl of een grote fles van 1 liter. Daarnaast kan het vers appelsap ook kopen in handige boxen van 3 liter of 5 liter. Spring eens binnen in één van onze winkels en proef er van een heerlijk glaasje vers appelsap of zet je tanden in een knapperige appel. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan producten die we aanbieden. Steeds puur natuur, vers en gezond!

Grote Lente Actie op appelsap

De zon is weer in het land. En dat betekent: de start van een vruchtbaar seizoen. Kortom: een periode die mag gevierd worden.

En dat doen we ook dit jaar met een grote Lente Actie. Daarbij bestel je nog tot en met 31 mei jouw pakket appelsap met een mooie korting

Appelsap Roes Lenteactie

Andere producten