Feestdagen bij Appelen Roes

Foto Belfru Box 32

December 2019

 

Ook dit jaar wordt er stevig gevierd bij Appelen Roes. 

Maar hoe doen we dat precies?

Heerlijk smullen 

Wel, starten doen we met bubbels met appel-kersensap, vergezeld met een feestelijk hapje met peer, brie en bacon. Voor het voorgerecht zorgt ons bomma, die haar huisgemaakte pompoensoep met appel meeneemt. En natuurlijk mag de gevulde kalkoen ook niet ontbreken. Voor de kleinsten in het gezelschap nemen we onze heerlijke appelmoes mee. Voor de volwassenen zijn er appelen in de oven met veenbessen en noten

Zo'n heerlijk smulfestijn kan natuurlijk enkel worden afgesloten met een heus desserbuffet. Wat nemen we mee? Allereerst is er de klassieke appeltaart, die bij de kinderen altijd een grote hit is. Bij de volwassenen is dan weer onze tiramisu met gebakken appel en speculaas de favoriet. En vanzelfsprekend is er nog de wortelcake met appel en limoen-roomkaastopping, de frangipanetaart met appel en speculaas en de knapperige appelchips.

 

Onverwacht verrassen

Als de buikjes zijn rondgegeten, is het tijd voor de cadeautjes. En wat is er nu leuker dan een cadeautje uit eigen streek.

Net zoals ieder jaar, voorziet Appelen Roes je dan ook van de nodige inspiratie. Van een heerlijke Roes-mand waarin je allerlei lekkers van Appelen Roes vindt, tot een heuse Kerstmand met smaakvolle producten om je vrienden en familie mee te verrassen tijdens de gezelligste tijd van het jaar. Bij Appelen Roes vind je al het nodige om je Kerstfeest tot een verrassend einde te brengen.

Kerst Maxi 2 Ok2
Roes Mini 2 Ok2
Roes Puur 2 Ok2
Kerst Box Ok2