Simon (9) wint 1 jaar gratis appelen

Img 4524

05/11/2015

Twee weken geleden openden we onze nieuwe winkel in Zoersel/Schilde. Tijdens de opening deed Simon Alens (9) mee aan de wedstrijd om één jaar gratis lekkere appelen te winnen. Begin deze week kwam hij als winnaar uit de bus.

De wedstrijd liep van 20 november tot 28 november. Meespelen was simpel: vul je gegevens in op een klantenkaartstrookje, los 2 vragen op en geef dan antwoord op onze schiftingsvraag. Voor de schiftingsvraag moest je raden hoeveel appelen er in de vaas in het nieuwe filiaal van Appelen Roes in Zoersel/Schilde zaten. Simon Alens duidde de juiste antwoorden aan en zat ook het dichtst bij het juiste aantal appelen. Daardoor geniet hij nu van één jaar gratis verse appelen.

 

Maaltafels

Het juiste antwoord op de schiftingsvraag was 1282 appelen. Simon gokte op 1280 appelen en zat dus slechts 2 appelen naast het juiste antwoord. “Om het juiste aantal appelen in de vaas te berekenen, heb ik gewoon gebruik gemaakt van de maaltafels die ik op school geleerd heb”, legt Simon uit. Simon is afkomstig van Zoersel en gaat daar ook naar school. Toevallig ligt zijn school op dezelfde baan als de nieuwe winkel van Appelen Roes.

 

Één jaar gratis

Simon kan nu één jaar lang elke week genieten van 5kg verse appelen, dat is in totaal 260kg appelen. Maar wat doet een kind van 9 jaar met zo’n grote hoeveelheid fruit? “De eerste lading zal ik meenemen naar mijn klas, zodat al mijn vriendjes er mee van kunnen genieten”, aldus de gelukkige winnaar. Na overleg met Hilde en Gunter Roes werd besloten om de eerste lading appelen te leveren in de vorm van vers appelsap. “Dat is gemakkelijker om uit te delen in de klas”, zegt Simon. 

Nieuwe wedstrijd

Gunter en Hilde zitten ondertussen niet stil, want ook nu is er weer een wedstrijd aan de gang. Hierbij maak je kans op één van de acht geschenkmanden met producten uit het hele Appelen Roes-gamma (dit zijn onder andere appelen, peren, appelsap, prosecco van blauwe bessen, honing, advocaat, enzovoort). Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op onze website, onze Facebookpagina of in één van onze drie winkels.